Skip to main content
#
DestiNations Ministries
HomeAbout UsBible Training CentersParenting SeminarPrayer NeedsGiveProductsContactHU

Who is DestiNations? 

DestiNations Ministries is the ministry founded by Mark and Robin Six in 1993.   Mark and Robin have been actively involved in planting and directing Bible Schools and Churches for over 25 years.   DestiNations is a Spirit-filled, Word of Faith ministry whose vision is to plant churches and Bible Schools throughout Central Europe,  preparing the Body of Christ for the Coming of the Lord Jesus Christ. 

Mark and Robin and both graduates of Rhema Bible College in Tulsa, Oklahoma, USA and were ordained into the ministry by Kenneth E. Hagin

DestiNations Bible School is a two year training center designed to help believers grow up in Christ, discover their calling, and find their place in the Kingdom of God. 

Ki az a DestiNations?

A DestiNations Ministries az a szolgálat, amit Mark és Robin Six alapított 1993-ban. Márk és Robin 25 éve aktívan részt vesznek Bibliaiskolák és Egyházak alapításában és irányításában.  

 A DestiNations egy Szellemmel teljes, Hit Szava (Word of Faith) szolgálat, amelynek a látása az, hogy egyházakat és Bibliaiskolákat alapítson Közép-Európa szerte, felkészítve Krisztus Testét az Úr Jézus Krisztus Eljövetelére.

Márk és Robin mindketten az USA-ban, a texasi Tulsa-ban lévő Rhema Biblia Főiskola végzettjei és  Kenneth E. Hagin rendelte őket a szolgálatba.

A DestiNations Bibliaiskola egy két éves tréning központ, arra rendelve, hogy segítsen a hívőknek felnövekedni Krisztusban, felfedezni az elhívásukat, és megtalálni a helyüket Isten királyságában.

 
 
And ye shall know the truth, and the truth shall make you free. John 8:32

DestiNations Ministries

Email: office@destinations.life